Klein team, korte lijnen

Over ons

Deltabrug is een single family office, hoofdzakelijk actief in vastgoedbeleggingen, verstrekken van kortlopende financieringen en bedrijfsparticipaties. Het team is klein en heeft korte lijnen. We steken graag onze handen uit de mouwen voor investeringen en korte financieringen. Ook gaan we andere uitdagingen graag aan en denken mee!
Historie
De oorsprong van het familiebedrijf gaat terug naar 1963. Aart den Breejen richtte Rotonde Olie op. Deze onderneming begon met de verkoop van smeermiddelen en breidde al snel uit met een kleine brandstofpomp. De eerste tankwagen volgde en de groothandel werd de jaren daarna een steeds grotere speler in Midden Nederland. 

 In 1974 startte Jos den Breejen met de exploitatie van tankstations. Deze activiteit groeide uit tot een netwerk van 21 tankstations. Naast de brandstofactiviteiten investeerde het bedrijf in bedrijfsonroerend goed en verstrekte incidenteel financieringen aan derden. In 2013 werd de middelgrote oliehandel en de exploitatie van tankstations verkocht. 

Deltabrug heeft haar vastgoed behouden, maar sloeg als family office een nieuwe weg in. Het richtte zich vervolgens op de huidige kernactiviteiten: investeren in vastgoed, verstrekken van kortlopende financieringen en participeren in bedrijven. 

Jos den Breejen
Benhard van Houwelingen
Monique Dekker-den Breejen  
Wilma Aanen-den Breejen
logo 60 jaar
Actief in Vastgoed,
Participaties en
Bedrijfsfinancieringen
Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek
Maak een afspraak
Of bel 
+31 (0)184-745761
arrow-right